Με μεγάλη συμμετοχή τιμήθηκε η επέτειος της εξέγερσης

Τοπικά

Μαζική ήταν η διαδήλωση στα Γιάννενα το απόγευμα της Πέμπτης όπου τιμήθηκε η  49η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Μαζική ήταν η διαδήλωση στα Γιάννενα το απόγευμα της Πέμπτης όπου τιμήθηκε η   49η επέτειος από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με πολίτες όλων των ηλικιών να δίνουν το «παρών», με συνθήματα τα οποία εφάπτονται και της σημερινής πραγματικότητας. Οι εκδηλώσεις άνοιξαν με κατάθεση στεφάνων από τους φορείς του νομού στο Μνημείο Ηρώων Πολυτεχνείου, όπου ακολούθησε και απόσπασμα από το έργο «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» από φοιτητές ενώ στην πορεία ξεχώρισε η παρουσία δεκάδων μαθητών που κατέθεσαν στο μνημείο Ηρώων Πολυτεχνείου το δικό τους κόκκινο γαρύφαλλο.

Οι δύο πορείες, είχαν ως αφετηρία τη Δομπόλη, με την πρώτη να απαρτίζεται από μπλοκ του ΠΑΜΕ, φοιτητικούς συλλογους, το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ κ.α.

Η δεύτερη πορεία ξεκίνησε με απόσταση κάποιων μέτρων και αποτελούταν από φοιτητικούς σύλλογους, καθηγητικά σχήματα (ΕΑΠ), ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΝΑΡ, Μέτωπο, ΚΚΕ μλ, ΜΛ ΚΚΕ και αντιεξουσιαστικά μπλοκ.