Με κόσμο η επανεκκίνηση της αγοράς

Τοπικά

Ανέβασε ρολά και αναμένει τους πελάτες η αγορά των Ιωαννίνων που ξεκίνησε και αυτή την επαναλειτουργία της με πολλούς καταναλωτές να κάνουν τις πρώτες αναγνωριστικές βόλτες και να αναζητούν προσφορές και εκπτώσεις.

Τα εμπορικά ήδη από το Σαββατοκύριακο είχαν κάνει τις απαραίτητες εργασίες και τους καθαρισμούς ενώ τοποθέτησαν τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά είδη στις βιτρίνες.

Η Δευτέρα, δεν ήταν η γνωστή «τσαγκαροδευτέρα» καθώς πολλοί ήταν αυτοί που βγήκαν στους εμπορικούς δρόμους και κοίταξαν τις βιτρίνες, ενώ αρκετοί πέρασαν και την πόρτα των καταστημάτων.

Άλλοι με προστατευτικές μάσκες και γάντια, άλλοι όχι, έκαναν την βόλτα τους τηρώντας όλα όσα προβλέπονται για την είσοδό τους στα καταστήματα και τις αγορές τους ενώ οι υπάλληλοι τηρούν κατά γράμμα τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις των εμπόρων που καλούν τους καταναλωτές να τηρήσουν τα μέτρα και να προσέλθουν στα καταστήματα αφού πρώτα κάνουν έρευνα αγοράς και δουν τις προσφορές που υπάρχουν.

Και νέα τηλεδιάσκεψη με Γεωργιάδη

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Δημήτρης Δημητρίου, αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση της αγοράς ενώ είπε ότι θα συνεχίσουν να ασκούν πιέσεις στην κυβέρνηση ώστε να στηριχτεί ο εμπορικός κόσμος με μέτρα και να μην υπάρξουν λουκέτα. Τέλος, είπε ότι έχει τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη με τον Άδωνι Γεωργιάδη στον οποίο και θα θέσει και πάλι τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου για επιπλέον μέτρα στήριξης.

 

 

 

 

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ