Κρίσιμη η κατάσταση της 17χρονης που έπεσε από τον 4ο όροφο

Τοπικά

Σταθερή, αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της 17χρονης

Σταθερή, αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας της 17χρονης, υπηκόου Βουλγαρίας, που κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σουλίου το βράδυ της Δευτέρας.

Η 17χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Χατζηκώστα και οι επόμενες ώρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την πορεία της υγείας της. Αναφορικά με το περιστατικό, στις 22.45 η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενημερώθηκαν για την πτώση ατόμου από διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Σουλίου και όταν έφτασαν επί τόπου βρήκαν τη 17χρονη, βαριά τραυματισμένη στο πεζοδρόμιο.

Άμεσα, το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες και η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης, στο διαμέρισμα η 17χρονη βρισκόταν με δύο φίλες της, επίσης ανήλικες, όταν κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια, όπως είπαν τουλάχιστον οι δύο κοπέλες, έσπασε το παράθυρο της τουαλέτας και βούτηξε στο κενό. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, πλην όμως η προανάκριση συνεχίζεται.