Η διδασκαλία στην εποχή των νέων εκπαιδευτικών προκλήσεων

Τοπικά

Ο κ. Φούκας κάλεσε όλους όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση να παρακολουθήσουν τις εργασίες αφού όπως εξήγησε οι αλλαγές στην εκπαίδευση είναι πολλές

Το 9ο Συνέδριο Διδακτικής συνδιοργανώνουν η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ιωαννίνων και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στις συνεδριακές αίθουσες του ξενοδοχείου Grand Serai, με τίτλο: «Η διδασκαλία στην εποχή των νέων εκπαιδευτικών προκλήσεων».

Στο συνέδριο, όπως εξήγησε ο κ. Γιώργος Φούκας, γραμματέας του συλλόγου Φροντιστών Ιωαννίνων,  θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια Διδακτικής σε θεματικές ενότητες όπως: Μαθηματικά, Φυσικές Επιστήμες και Φιλολογικά, και απευθύνεται σε καθηγητές και φοιτητές των αντίστοιχων ειδικοτήτων με στόχο την επιμόρφωση και την συνεχή κατάρτισή τους. Τις εισηγήσεις θα παρουσιάσουν έγκριτοι Πανεπιστημιακοί καθηγητές, καθηγητές της Μ.Ε. καθώς και φροντιστές από όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Φούκας κάλεσε όλους όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση να παρακολουθήσουν τις εργασίες αφού όπως εξήγησε οι αλλαγές στην εκπαίδευση είναι πολλές και χρειάζεται και οι εκπαιδευτικοί να τις παρακολουθούν και να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις που αφορούν διάφορα μαθήματα.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ