Για θέματα της Ηπείρου ενημερώθηκε ο Π. Μαρινάκης

Τοπικά

Στην διάρκεια της επίσκεψής του στην περιφέρεια Ηπείρου ενημερώθηκε από τον περιφερειάρχη για θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο.

Στους στόχους της κυβέρνησης και στο σαφή προσανατολισμό υλοποίησης των προγραμματικών εξαγγελιών επικεντρώθηκε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης από τα Γιάννενα όπου βρέθηκε.

Ο κ. Μαρινάκης απάντησε στην αντιπολίτευση λέγοντας ότι «όσα ψέματα και να πουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απαντάει με έργα και λύσεις».

Στην διάρκεια της επίσκεψής του στην περιφέρεια Ηπείρου ενημερώθηκε από τον περιφερειάρχη για θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο.

Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου  έκανε σειρά επισκέψεων ενώ βρέθηκε και σε επιχειρήσεις της περιοχής όπως είναι το κέντρο έρευνας και τεχνολογίας της εταιρείας Team Viewer.

Τον γραμματέα συνόδευε  ο γραμματέας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας,  αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτική Επιτροπής και διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Κονταδάκης ενώ μαζί τους ήταν η Ευρωβουλευτής  Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, και οι βουλευτές Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα.

Ο κ. Μαρινάκης στην δήλωσή του αναφέρθηκε στην υλοποίηση του προγράμματος με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Η ημέρα είναι γεμάτη ουσία. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι προχωρούμε με προσήλωση την υλοποίηση του προγράμματος και ταυτόχρονα διαχειριζόμαστε κάθε έκτακτη κρίση. Όσα ψέματα και να πει η αντιπολίτευση και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, τόσες φορές θα απαντάμε με λύσεις. Μοναδικός στόχος, η βελτίωση της ζωής των πολιτών. Σήμερα καταγράψαμε την καθημερινότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μας και θέλω να πω ότι επειδή είναι σήμερα το προσυνέδριο της Νεολαίας, τα Γιάννενα είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Είναι πόλη που δίνει το παράδειγμα της αξιοποίησης των δυνατοτήτων των νέων ανθρώπων. Και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Βλέπει τις ανάγκες των νέων ανθρώπων και αξιοποιεί τις δυνατότητές τους. Προχωράμε μπροστά ενωμένοι».

Ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης ενημέρωσε τον Γραμματέα της Ν.Δ. για ζητήματα που αφορούν την Ήπειρο και με την ιδιότητά του ως υπευθύνου της Ένωσης Περιφερειών  για την αγροτική ανάπτυξη. «Είναι μια ενημέρωση που κάνουμε στους εκπροσώπους όσων κομμάτων επισκέπτονται την Περιφέρεια. Υπάρχουν και κόμματα που δεν μας επισκέπτονται».

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ