Φάρμακα και καθαριστικά για τους καρκινοπαθείς της Θεσσαλίας

Τοπικά

Σημαντική είναι η προσπάθεια των πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας

Σημαντική είναι η προσπάθεια των πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας- παράρτημα Ιωαννίνων και ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν φάρμακα και καθαριστικά για την κάλυψη των αναγκών ασθενών στην Θεσσαλία.

Ο πρόεδρος του παραρτήματος Ευάγγελος Γκόλας καθώς και μέλη του διοικητικού συμβουλίου βρέθηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο εκεί όπου είναι το ένα από τα δυο σημεία συλλογής καθώς το δεύτερο είναι στην Περίβλεπτο.

Ο κ. Γκόλας κάλεσε τους πολίτες να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν καθώς οι καρκινοπαθείς στις συγκεκριμένες περιοχές αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται στήριξη. «Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία είναι παρούσα συγκεντρώνοντας και αποστέλλοντας συγκεκριμένα είδη, ανάλογα με τις ανάγκες, στις πληγείσες περιοχές. Η Ε.Α.Ε. Παράρτημα Ιωαννίνων συνεπικουρούμενη από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων, την ενορία Περιβλέπτου της Μητρόπολης Ιωαννίνων και τους Paguristas, καλεί όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στη συγκέντρωση υγειονομικού υλικού και προϊόντων καθαριότητας, και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου. Χώροι συγκέντρωσης είναι: η αίθουσα τελετών του Ιερού Ναού της Περιβλέπτου και η είσοδος της αίθουσας του Διοικητικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ιωαννίνων. Συλλέγουμε από από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα», είπε ο κ. Γκόλας. Και η ελάχιστη προσφορά στο σύνολό της γίνεται μεγάλη υπόθεση. Ας βοηθήσουμε όλοι μας.

Χρειάζονται τα εξής:

Από φάρμακα: Αντιβιοτικές κρέμες και κορτιζονούχες. Αντιβιοτικά σε χάπια. Αντισταμινικά σε χάπια και κρέμες. Αντιεμετικά – αντι-ιλιγγικά. Παυσίπονα σε όλες τις μορφές. Αντι-υπερτασικά. Υπακτικά Γαστροπραστατευτικά προβιοτικά. Στοματικά διαλύματα Betadine solution Betadine gargle. Γάζες σε διάφορα μεγέθη. Γάντια πολλαπλών χρήσεων ανθεκτικά μεσαίου και μεγάλου μεγέθους για καθαριότητα κ.λ.π. Γάντια ελαστικά μιας χρήσης μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Στολές μιας χρήσης. Καθαριστικά-Απολυμαντικά: Χλωρίνη. Υγρά ή Τζελ απολύμανσης χεριών χωρίς χρήση νερού. Απολυμαντικά υγρά μαντήλια μεγάλου μεγέθους.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ