Ένας νεκρός σε σφοδρή σύγκρουση στην Ελεούσα

Τοπικά

Ένας νεκρός, ηλικίας 51 ετών, και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στην εθνική Ιωαννίνων – Κόνιτσας

Ένας νεκρός, ηλικίας 51 ετών, και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στην εθνική Ιωαννίνων – Κόνιτσας λίγο μετά το γήπεδο της Ελεούσας. Σύμφωνα με τα πρώτα ανεπιβεβαίωτα στοιχεία, ο οδηγός ενός Ι.Χ φορτηγού οχήματος επιχείρησε προσπέραση σε προπορευόμενο όχημα, όμως συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Ο οδηγός ενός λεωφορείου που ακολουθούσε, σταμάτησε έγκαιρα το βαρύ όχημα πριν αυτό συγκρουστεί με τα δύο εμπλεκόμενα στο τροχαίο, οχήματα, όμως ένα τρίτο Ι.Χ που ακολουθούσε το λεωφορείο έπεσε με ταχύτητα στο πίσω μέρος αυτού.

Το αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης στην οποία ενεπλάκησαν συνολικά τέσσερα οχήματα, είναι ο 51χρονος ημεδαπός οδηγός του πρώτου Ι.Χ οχήματος που συγκρούστηκε με το Ι.Χ φορτηγό να έχει χάσει τη ζωή του, ενώ τραυματίστηκαν ο οδηγός και η συνοδηγός του Ι.Χ που προσέκρουσε στο λεωφορείο και διακομίστηκαν στο ΠΓΝΙ από το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να κάνουν αγώνα δρόμου, πρώτα για να απεγκλωβίσουν μαζί με την Πυροσβεστική τους τραυματίες και στη συνέχεια να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Η συνοδηγός μάλιστα που τραυματίστηκε είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και υποβάλλεται σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί, αν και η ίδια, αλλά και το έμβρυο είναι καλά στην υγεία τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ