Ένα καινούργιο λεωφορείο για τα παιδιά του ΚΔΑΠμΕΑ

Τοπικά

Την δυνατότητα να μετακινούνται με ασφάλεια και άνεση θα έχουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΔΑΠμΕΑ καθώς ολοκληρώθηκε η απόκτηση ενός σύγχρονου λεωφορείου από τον ΟΚΠΑΠΑ. 

Η αγορά του λεωφορείου επιχορηγήθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος της από την Περιφέρεια Ηπείρου, και συμπληρωματικά από το ίδρυμα «Open Society Foundation».

Το καινούργιο λεωφορείο θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μετακίνησης των φιλοξενούμενων παιδιών, από και προς τα σπίτια τους καθώς και σε όλες τις δράσεις που θα συμμετέχουν. Το λεωφορείο είναι 12 θέσεων και περιλαμβάνει μια θέση για αναπηρικό αμαξίδιο με ειδικό αναβατόριο.

Η παραλαβή του λεωφορείου έγινε, στην αντιπροσωπεία Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε., παρουσία του προέδρου Δημήτριου Πάνου και της Διευθύντριας Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Σοφίας Τζιοβάρα. 

Ο ΟΚΠΑΠΑ ευχαριστεί το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και τον Πρόεδρο του κ. Μουστακλή για την συνεργασία. Ο κ. Πάνου στην διάρκεια της παραλαβής δήλωσε ότι «με ευαισθησία και σεβασμό υλοποιούμε έργο με κοινωνικό πρόσημο, παραδίδουμε στα παιδιά μας, ένα λεωφορείο καινούριο, τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο ολοκληρώνουμε τις δράσεις για την ιδανική λειτουργία του ΚΔΑΠμΕΑ και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με κοινωνική ευαισθησία και αγάπη».