ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΓΗΠΕΔΟ

Ανακοινώθηκαν τα διαρκείας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αθλητικά

Τις τιμές διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χωρίς όμως η ανακοίνωση αυτή να συνοδεύεται και από κάποια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, ώστε να δοθεί ώθηση στις πωλήσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει μείνει, όπως δυστυχώς το συνηθίζει βέβαια όλα τα χρόνια, αρκετά πίσω στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και αυτό έχει σίγουρα αντίκτυπο στην ανταπόκριση και διάθεση των φιλάθλων, να στηρίξουν και οικονομικά την ομάδα σε μία «νεκρή» περίοδο. Από την άλλη, η διάθεση των διαρκείας ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα και μέχρι το Σάββατο 7 Αυγούστου οι παλαιοί κάτοχοι των διαρκείας έχουν το δικαίωμα της ανανέωσης των διαρκείας και των θέσεων που είχαν την προπέρσινη σεζόν, απολαμβάνοντας και προνομιακές τιμές σε σχέση με τους νέους κατόχους.

Η βασική διαφορά σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι φυσικά, ότι η είσοδος στα γήπεδα θα επιτρέπεται μόνον στους πλήρως εμβολιασμένους, με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή σε όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης. 

Για τους ανήλικους προβλέπεται η δυνατότητα εισόδου με την επίδειξη δήλωσης self test από τον γονέα τους.

 

Οι τιμές, οι αγώνες και η διαδικασία 

 

Για τις θύρες 3-4-6 η τιμή για τους παλιούς κατόχους που θα ανανεώσουν είναι 170 ευρώ ενώ οι νέοι κάτοχοι θα πληρώσουν 200 ευρώ. Αντίστοιχα, 150 ευρώ είναι η τιμή για τις θύρες 9-10 για τους παλαιούς κατόχους και 170 για τους νέους, ενώ και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν εξαιρέσεις και μειωμένες τιμές για τις κατηγορίες των γυναικών, των άνω των 65 ετών και των παιδικών.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει:

-13 εντός έδρας αγώνες κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος SL1

-3 ή 4 εντός έδρας αγώνες κατάταξης, PLAY OUT SL1 

-Όλους τους εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος 

Αν η ομάδα αγωνιστεί στα Play off, θα υπάρχει ειδική μειωμένη τιμή στα εισιτήρια ή νέα κάρτα αγώνων με μειωμένη τιμή για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Η έναρξη της διάθεσης των διαρκείας ορίστηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 10.00 και μέχρι το Σάββατο 7 Αυγούστου ισχύει η περίοδος ανανεώσεων και διατήρησης θέσεων και τιμής για τους παλαιούς κατόχους.

Για την αγορά της κάρτας διαρκείας είναι απαραίτητα τα εξής:

Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ΑΜΚΑ, Αριθμός κινητού, e-mail

Σημεία απόκτησης: Μέσω viva.gr, στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 19:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00. 

Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, κατάθεση στον λογαριασμό GR7107500100003010001495000 (Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου) 

 

Για προετοιμασία στη Νάουσα

 

Στο μεταξύ, η αποστολή της ομάδας αναχωρεί σήμερα για τη Νάουσα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για ένα 10ήμερο. Στις προπονήσεις επέστρεψε χθες μετά από μία εβδομάδα ο Σάλιακας, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Πανουργιάς ενώ απών, για προληπτικούς λόγους ήταν ο Ντομίνγκεθ. Ο νιγηριανός Οσάουε που δοκιμάζεται από τον Μεταξά, θα ακολουθήσει πιθανότατα την αποστολή στη Νάουσα και εκεί θα αποφασιστεί εάν θα αποκτηθεί ή όχι, σε συνδυασμό και με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

 

Σενάρια για μετακίνηση του Λιάσου 

 

Δημοσιογραφικά σενάρια στο μεταξύ δεν υπάρχουν μόνο για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ, αλλά και για παίκτες του ΠΑΣ που ίσως αποκτηθούν από άλλες ομάδες. 

Έτσι, ο Άγγελος Λιάσος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τα ρεπορτάζ από τους πρωταθλητές να αναφέρουν, ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές για τον παίκτη, ο οποίος όμως ακόμη κι αν αποκτηθεί, θα παραμείνει στον ΠΑΣ τη νέα σεζόν.

 

Σύντομα έτοιμος ο χλοοτάπητας 

 

Τέλος, την Τετάρτη έγινε το πρώτο κούρεμα του χλοοτάπητα στο Εθνικό Στάδιο, που αποκτά σταδιακά μία φυσιολογική εικόνα με το νέο χλοοτάπητα να έχει κάνει την εμφάνισή του και να δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Απαιτείται όμως συνεχής φροντίδα και περιποίηση, εκτός από το κούρεμα, όπως είναι το πότισμα και η λίπανση, όμως εκτιμάται, ότι σε διάστημα 15-20 ημερών, θα είναι απολύτως έτοιμος ώστε να παραχωρηθεί στην ομάδα του ΠΑΣ για να το χρησιμοποιήσει.