Έκπτωση για όσους πληρώνουν ηλεκτρονικά τη ΔΕΥΑΙ

Τοπικά

Με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης, την προστασία του περιβάλλοντος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ, στη συνεδρίαση της Παρασκευής 16-7-2021, αποφάσισε να προσφέρει έκπτωση 1 ευρώ συν ΦΠΑ, ανά λογαριασμό, σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ydata.eu και επιθυμούν να λαμβάνουν το λογαριασμό ύδρευσης μόνο μέσω e-mail. Έτσι, ο καταναλωτής που λαμβάνει 6 λογαριασμούς το χρόνο (σύντομα αυτό θα ισχύει σε όλη την έκταση του Δήμου), θα έχει όφελος 7,44 € ετησίως. 

Μέσω του ydata.eu οι πολίτες μπορούν να πληρώνουν και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς ύδρευσης ή τις δόσεις των διακανονισμών τους από τον υπολογιστή τους ή ακόμη και από το κινητό τους τηλέφωνο. Για την εγγραφή στο ydata.eu απαιτείται ένα e-mail και το pin το οποίο βρίσκεται στο επάνω μέρος του έντυπου λογαριασμού. H εγγραφή και η χρήση του ydata.eu είναι δωρεάν, μπορεί κανείς να συνδέσει πολλά υδρόμετρα και να παρακολουθεί τις ενδείξεις τους και την κίνηση όλων των λογαριασμών του. 

Η υλοποίηση της απόφασης θα αρχίσει μετά την έγκρισή της από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 26510-54500 (εσωτ. 2091, 2093).