Εκδήλωση γνωριμίας με τα νέα μέλη στα Λιθαρίτσια

Τοπικά

Ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής νέων μελών στο πάρκο «Λιθαρίτσια», διοργανώνουν την Παρασκευή 1 Ιουλίου, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία του κόμματος.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο αναπληρωτής γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Γιώργος Βασιλειάδης.

Κάλεσμα συμμετοχής σε παλιά και νέα μέλη απεύθυνε ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων Σάββας Δημητριάδης καλώντας όλους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

«Στο Νομό Ιωαννίνων πάνω από 1450 πολίτες έγιναν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε μια μέρα. Θέλουμε λοιπόν να μοιραστούμε μαζί τους τη χαρά της σπουδαίας αυτής ημέρας για το κόμμα και τη δημοκρατία και να τους καλωσορίσουμε σε μια εκδήλωση γνωριμίας όλων των μελών μας. Θα επιδιώξουμε την ενεργή και δημιουργική συμμετοχή τους στο κόμμα στις πολιτικές και κοινωνικές διεργασίες αλλά και στις τοπικές κοινωνίες. Καλούμε όλους να είναι εκεί» είπε ο κ. Δημητριάδης.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αναπληρωτής συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Πέτρος Παλάσχας που έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά στους νέους ανθρώπους που μπήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές. «Σας θέλουμε κοντά μας! Για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία ισότητας, ίσων ευκαιριών» υπογράμμισε ο κ. Παλάσχας.  Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ