Εκδηλώσεις τιμής παρουσία του υφυπ. Εθνικής Άμυνας

Τοπικά

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021, στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στην Κόνιτσα. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, της οποίας στέρεη βάση αποτέλεσε το έργο του Αγίου.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρέστη στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας. 

Στη συνέχεια, μετέβη στο Δημαρχείο Κόνιτσας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Εξάρχου, με τον οποίο συζήτησαν για τα έργα σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, με τη συνδρομή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Κατά την παραμονή του στην Κόνιτσα, ο Υφυπουργός συναντήθηκε με κατοίκους στην κεντρική πλατεία της πόλης. 

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν επίσης ο Βουλευτής Ιωαννίνων (ΝΔ) κ. Σταύρος Καλογιάννης, ο Διοικητής της 8ης Μηχανοποιημένης (Μ/Π) Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Χρήστος Σιόρεντας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δούβαλης, Μητροπολίτες και τοπικοί εκπρόσωποι.