Δύο εμβολιαστικές γραμμές στο Χατζηκώστα

Τοπικά

Όλα έτοιμα για την έναρξη του εμβολιασμού στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα προκειμένου να ξεκινήσει ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού. Για την ετοιμότητα του Νοσοκομείου ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, από τον διοικητή του Νοσοκομείου Σπύρο Δερδεμέζη, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης. 

Οι εμβολιαστικές γραμμές, σύμφωνα με την δήλωση του διοικητή θα είναι δυο, και θα βρίσκονται στην Παθολογική Κλινική, στον πρώτο όροφο, στα γραφεία του Πνευμονολογικού τμήματος. 

Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δερδεμέζης μίλησε για την ετοιμότητα και την λειτουργία των κλινών ΜΕΘ covid που στήθηκαν μέσα σε μια εβδομάδα ενώ στο νοσοκομείο λειτουργεί και Μονάδα Λοιμωδών. «Τον ενημερώσαμε για όλα όσα έχουμε κάνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ενημερώθηκε ο υφυπουργός για όλα όσα κάναμε ή κάνουμε αυτό το διάστημα και τον ευχαριστούμε για την επίσκεψή του» είπε. 

Ο κ. Κοντοζαμάνης εξήρε την οργάνωση του Νοσοκομείου λέγοντας ότι το δημόσιο σύστημα Υγείας είναι «οι άνθρωποί του» θέλοντας έτσι να δείξει την εμπιστοσύνη που δείχνει τόσο στη διοίκηση όσο και στο σύνολο του υγειονομικού κόσμου.

Ο κ. Κοντοζαμάνης ενημερώθηκε για αποχωρήσεις προσωπικού που είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα. 

Ο κ. Δερδεμέζης αιτήθηκε να ενισχυθεί η ΜΕΘ γενικής χρήσης με επέκταση ώστε οι έξι υφιστάμενες κλίνες να αυξηθούν και να φτάσουν τις δέκα! 

Ο υφυπουργός ανακοίνωσε ότι οι εμβολιασμοί στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Ηπείρου αλλά και όλης της υπόλοιπης χώρας θα ξεκινήσουν στις 4 Ιανουαρίου. 

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ