ΔΕΥΑΙ-Επιμένει το θετικό σήμα στον βιολογικό καθαρισμό

Τοπικά

Ολοκληρώθηκαν οι αναλύσεις των δειγμάτων ακαθάρτων υδάτων, τα οποία ελήφθησαν σε 13 σημεία δειγματοληψίας στο Δήμο Ιωαννιτών

Ολοκληρώθηκαν οι αναλύσεις των δειγμάτων ακαθάρτων υδάτων, τα οποία ελήφθησαν σε 13 σημεία δειγματοληψίας στο Δήμο Ιωαννιτών, την τρίτη και τέταρτη εβδομάδα του Μαρτίου (24η και 25η σειρά).
Τα αποτελέσματα των αναλύσεων και των δύο σειρών δειγμάτων έδειξαν σταθερά θετικά σήματα στην είσοδο των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού κατά τις επαναληπτικές μετρήσεις οι οποίες γίνονται με αυξημένη πλέον συχνότητα (2-3 την εβδομάδα).

Θετικά σήματα βρέθηκαν και στην περιοχή του Πανηπειρωτικού Σταδίου (24η σειρά) αλλά και στην περιοχή της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου (25η σειρά) κατά τις εβδομαδιαίες καταγραφές.
Οι δειγματοληψίες και οι αναλύσεις, οι οποίες διεξάγονται με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της ΔΕΥΑΙ συνεχίζονται αδιάλειπτα.

Επιπροσθέτως όμως έχει ξεκινήσει και η επεξεργασία των αποτελεσμάτων με σκοπό την ποσοτικοποίησή τους, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.