ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ -«Δεν μας ακούει κανείς για τα ογκώδη»

Τοπικά

Καναπέδες, στρώματα, άχρηστα έπιπλα, ρούχα και πολλά άλλα… πεταμένα δίπλα σε κάδους προκαλούν εστίες βρωμιάς 

Το μεγάλο θέμα των ογκωδών συνεχίζει να απασχολεί τον αντιδήμαρχο Αριστείδη Παππά καθώς παρά τις πολλαπλές συστάσεις ορισμένοι εξακολουθούν να εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα σε διάφορα σημεία ακόμη και μέσα στην πόλη δημιουργώντας μικρές χωματερές. Καναπέδες, στρώματα, άχρηστα έπιπλα, ρούχα και πολλά άλλα… πεταμένα δίπλα σε κάδους προκαλούν εστίες βρωμιάς ενώ σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά όταν είναι κοντά σε πεζοδρόμια, εμποδίζουν τη διέλευση των πεζών.

Ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Εργοταξίου έχει πολλές φορές ζητήσει από τους πολίτες να μην βγάζουν στο δρόμο ή σε άλλα σημεία ογκώδη αλλά το κάλεσμα έχει πέσει στο κενό… με αποτέλεσμα να γεμίζουν δρόμοι, αλλά και οικόπεδα με ογκώδη ή και μπάζα.

Μέχρι σήμερα, δυστυχώς, δεν έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε ανθρώπους που εντοπίστηκαν να αφήνουν ογκώδη σε σημεία που απαγορεύεται παρά το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος έχει συλλέξει τέτοια στοιχεία.

«Ο ανάδοχος έχει καθαρίσει όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ενώ την ίδια ώρα καθαρίζουμε σε διάφορα σημεία. Εμείς καθαρίζουμε και κάποιοι συνεχίζουν να πετούν ογκώδη, μπάζα και ό,τι άλλο είναι άχρηστο» υποστηρίζει.

Αντιδράσεις για τα κλαδέματα στις μανόλιες

Την ίδια ώρα το εργοτάξιο το προηγούμενο διάστημα προχώρησε σε κλαδέματα δέντρων. Οι μανόλιες στην οδό Αβέρωφ ήταν αυτή τη φορά το αντικείμενο της αντιπαράθεσης καθώς υπήρξαν αντιδράσεις για το κλάδεμα των δέντρων και την περίοδο που έγινε. Ο κ. Παππάς υπεραμύνθηκε λέγοντας ότι τα κλαδέματα γίνονται προγραμματισμένα ενώ ανέφερε ότι «σε κάθε περίπτωση, είτε κλάδευαν είτε όχι, θα υπήρχαν αντιδράσεις».

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ