Απαραίτητη η απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων

Τοπικά

Για εργασίες που είναι απαραίτητο να γίνουν ειδικά στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται μεγάλη επικινδυνότητα, για τους πολίτες, είτε πεζούς είτε εποχούμενους, έκανε λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

Για εργασίες που είναι απαραίτητο να γίνουν ειδικά στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται μεγάλη επικινδυνότητα, για τους πολίτες, είτε πεζούς είτε εποχούμενους, έκανε λόγο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για το Πράσινο στον δήμο Ιωαννιτών, κληθείς να σχολιάσει τις εκτεταμένες και συνεχείς παρεμβάσεις της Υπηρεσίας για την κοπή μεγάλων δένδρων. Μόλις το τελευταίο 10ήμερο έχουν απομακρυνθεί περισσότερα από 10 μεγάλα δένδρα περιμετρικά του Κάστρου της πόλης, καθώς επίσης και στο Γηροκομείο και στο Άλσος, ενώ οι παρεμβάσεις της Τετάρτης και της Πέμπτης, έγιναν στην περιοχή της Ανατολής και θα συνεχιστούν στο πάρκου του Κουραμπά. Όπως ανέφερε ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του, το σύνολο των εργασιών και παρεμβάσεων γίνεται κατόπιν αυτοψίας και έγκρισης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δασαρχείου σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Ιωαννιτών.

«Θα συνεχίσουμε άμεσα στο πάρκο στον Κουραμπά, όπου ειδικά στην παιδική χαρά έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχουν δένδρα, κυρίως πεύκα που έχουν επικίνδυνη κλίση και δε θέλουμε να ρισκάρουμε το παραμικρό για την ασφάλεια των πολιτών, πολύ δε περισσότερο των παιδιών που παίζουν στην παιδική χαρά. Δε γίνεται τίποτε αυθαίρετα, αλλά ό,τι κάνουμε, γίνεται με τη συνεργασία και κατόπιν συνεννόησης με τις συναρμόδιες υπηρεσίες του Δασαρχείου», ανέφερε ο κ. Παππάς.