Ανάδοχοι για τέσσερις νέους κόμβους

Τοπικά

Για τους τέσσερις κόμβους, η κατασκευή των οποίων χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης ανέδειξε τους οριστικούς αναδόχους

Για τους τέσσερις κόμβους, η κατασκευή των οποίων χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης ανέδειξε τους οριστικούς αναδόχους για την κατασκευή τους στη χθεσινή της συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, ορίστηκε οριστικός ανάδοχος για τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο στη θέση Επισκοπικό επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Αθηνών, με προϋπολογισμό 6,8 εκατ. ευρώ, αναδείχθηκε η Εργοδυναμική Πατρών ΑΤΕΕ, για την κατασκευή κόμβου στην παραλιακή οδό (Ε.Ο. Πρέβεζα- Ηγουμενίτσα) προς Βαλανιδοράχη, με προϋπολογισμό 3,48 εκατ. ευρώ η ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε., για την κατασκευή κόμβου επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων- Κοζάνης στη θέση Λαψίστα, με προϋπολογισμό 2 εκατ. ευρώ, η ΓΙΓΕΚΑΤ Α.Ε. και για τη διαμόρφωση κόμβου επί της παραλιακής οδού στη θέση Λούτσα με προϋπολογισμό 2.35 εκατ. ευρώ η ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.

Επίσης, από την Οικονομική Επιτροπή κατακυρώθηκαν τα αποτελέσματα των διαγωνισμών για την άμεση προστασία επαρχιακής οδού προς Διχομοίρι Άρτας στη θέση Κούφαλος (186.000 ευρώ) με ανάδοχο τη Ι. Καλλίας & ΣΙΑ Ε.Ε., για επείγουσες εργασίες αποκατάστασης παράπλευρων οδών στην Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας (150.000 ευρώ) με ανάδοχο την Αστική Κατασκευαστική Α.Ε., για την άμεση αποκατάσταση βατότητας της επ. οδού προς Μπουραζάνι Κόνιτσας (170.000 ευρώ) με ανάδοχο τη Σ & Γ. Αλεξίου Ο.Ε. και για την άμεση αποκατάσταση κατολίσθησης και διευθέτηση ομβρίων επί του επαρχιακού δικτύου στα όρια της Κηπίνας (110.000 ευρώ) με ανάδοχο τον Άγγελο Τσιμπίκη.