ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – Παρουσιάστηκε το πλήρες ψηφοδέλτιο

Πολιτική

Ενώπιον μεγάλου ακροατηρίου έγινε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Όλον» από τον επικεφαλής και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου κύριο Δημήτρη Δημητρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac, στα Γιάννενα.
Ο κύριος Δημητρίου στην ομιλία του, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να κατέλθει ως υποψήφιος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, στάθηκε ιδιαίτερα στη συμπαράσταση που έχει σε αυτό το εγχείρημα από την οικογένειά του, τους δικούς του ανθρώπους και κατόπιν, από το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του, τους οποίους και χαρακτήρισε ως δεύτερη οικογένειά του. Περιέγραψε συνοπτικά τις κατευθυντήριες γραμμές και τη φιλοσοφία που διαπνέει τον συνδυασμό «Ήπειρος Όλον». Εν συνεχεία παρουσίασε στους παρευρισκόμενους το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Ηπείρου.
Σημειώνεται πως τα εκλογικά κέντρα της παράταξης «Ήπειρος Όλον» βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας-από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ-και στις τέσσερις πρωτεύουσες των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ηπείρου. Ειδικότερα, τις προηγούμενες ημέρες άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχονται το κοινό, τα εκλογικά κέντρα σε Πρέβεζα, Άρτα και Ηγουμενίτσα. Οι πολίτες μπορούν να τα επισκέπτονται για να πληροφορηθούν το πρόγραμμά να συνομιλήσουν με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης.

Περιοδεία στην Πρέβεζα

Επίσκεψη στην πόλη της Πρέβεζας πραγματοποίησε τη Δευτέρα πολυμελής αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Ήπειρος Όλον» παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη Ηπείρου κυρίου Δημήτρη Δημητρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε διάφορες περιοχές ανά την Ήπειρο.