ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – Να σταματήσει η στοχοποίηση των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων

Πολιτική

Επίσκεψη πραγματοποίησε η παράταξη «Ήπειρο Όλον» στην εταιρεία «Πίνδος» με τον επικεφαλής κ. Δημήτρη Δημητρίου να συνοδεύεται από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.
Από την πλευρά της Πίνδου συζητήθηκαν το αναπτυξιακό της πρόγραμμα, η οικονομική θέση της εταιρείας στην Ελλάδα και στην Ήπειρο και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.
Από την πλευρά του κ. Δημητρίου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μία επιχείρηση σημαντική για την περιοχή των Ιωαννίνων, της Ηπείρου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, σημειώνεται έλλειψη συνεργασίας με την Περιφέρεια Ηπείρου σε θέματα ανάπτυξης και γαστρονομίας. Επίσης, ο κ. Δημητρίου τονίζει πως η στοχοποίηση των επιχειρήσεων της πτηνοτροφίας, ότι αποτελούν ρυπαντικό παράγοντα για την περιοχή της Ηπείρου, είναι ένας μύθος που πρέπει να καταρριφθεί και να καταδικαστεί.
Τέλος, ο κ. Δημητρίου υποσχέθηκε ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του στην Ήπειρο, η συνεργασία με επιχειρήσεις τέτοιου βεληνεκούς θα είναι στις βασικές του προτεραιότητες.
Τον υποψήφιο περιφερειάρχη συνόδευσαν οι: Ανυφαντή Ιωάννα, Γκάρτζιος Αναστάσιος, Κυρίτσης Κωνσταντίνος, Λυκοτραφίτης Ιωάννης , Μπέκας Σπύρος, Τάσιου Ιουλία και Τσακούμης Γιάννης.

Προεκλογική εκδήλωση την Παρασκευή

Μια συζήτηση για το όραμα της παράταξης για την Ήπειρο, η οποία θα πλαισιωθεί από μουσική, διοργανώνει η περιφερειακή παράταξη «Ήπειρος Όλον». Η εκδήλωση θα γίνει αύριο Παρασκευή 24/5 στις 21:00 στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στα Ιωάννινα (Ναπ. Ζέρβα 10).