Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ – «Δεν αρκούν τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

Πολιτική

Η βουλευτής, υποστηρίζει ότι τα μέτρα πάρθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ελληνική κοινωνία να έχει πιεστεί τρομερά

«Δεν αρκούν τα μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η αγανάκτηση των πολιτών είναι μεγάλη». Με αυτές τις προτάσεις, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη απαντά στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και αφορούν την ενέργεια.

Η βουλευτής, υποστηρίζει ότι τα μέτρα πάρθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ελληνική κοινωνία να έχει πιεστεί τρομερά και πολλοί πολίτες  να μη μπορούν πια να αντεπεξέλθουν στο κύμα της ακρίβειας που πια αφορά τα πάντα: καύσιμα, ενέργεια, είδη διατροφής!

Μητσοτάκης υπό τον φόβο των δημοσκοπήσεων…

Η ακρίβεια πνίγει τα οικογενειακά εισοδήματα και η αγανάκτηση του κόσμου «αποτυπώνεται», σύμφωνα με την κα. Τζούφη και στις δημοσκοπήσεις.

Απόρροια αυτών των δημοσκοπικών αποτελεσμάτων είναι σύμφωνα με την κα. Τζούφη και οι αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μέτρων από τον πρωθυπουργό που προσπαθεί να διαχειριστεί την δυσαρέσκεια των πολιτών.

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καθώς προετοιμάζονται για όλα στα σενάρια καθώς κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κυβερνητικό αιφνιδιασμό παρά τις διαδοχικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Στον απόηχο των επισκέψεων των υπουργών Υγείας και Παιδείας στην περιοχή μας -από τις οποίες δεν προέκυψε καμία σημαντική ανακοίνωση για τα σοβαρά θέματα που διαχειρίζεται το κάθε υπουργείο, η κα. Τζουφη υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απαντήσεις και προτάσεις για όλα τα μεγάλα επίδικα που αφορούν τους σημαντικούς τομείς.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Οδηγούμαστε στις 15 Μαΐου στην εκλογή των μελών της Κεντρικής επιτροπής» ανέφερε,  υπογραμμίζοντας ότι έχουν κατατεθεί οι προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για όλα τα μεγάλα θέματα της χώρας.

ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ