ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Επισκέψεις στο Γηροκομείο και τον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας

Πολιτική

Τον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας και το Γηροκομείο «Ζωσιμάδες» επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.
Στον Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την αντιπρόεδρο κ. Ντίνα Μπακόλα και να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ευχές για το Πάσχα με τους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο χώρο.
Ο κ. Ελισάφ και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ευχαρίστησαν την κ. Μπακόλα για την ενημέρωση και τη φιλοξενία.
Στο Γηροκομείο «Ζωσιμάδες» ενημερώθηκαν διεξοδικά από τον διευθυντή κ. Πέτρο Τσόδουλο για την λειτουργία του ιδρύματος το οποίο επί δεκαετίες προσφέρει πολύ σημαντικές υπηρεσίες στην περιοχή.
Τα τελευταία χρόνια και ύστερα από ενέργειες του Μητροπολίτη Ιωαννίνων, η λειτουργία του υποστηρίζεται από σημαντικές χορηγίες, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της οικονομικής του κατάστασης.
Μέσω της προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογραφεί με το Δήμο Ιωαννιτών το Γηροκομείο υποστηρίζει την λειτουργία του Ζωγράφειου Οίκου Ευγηρίας καθώς διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό με πείρα και τεχνογνωσία στον συγκεκριμένο τομέα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιδρύματος και αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους για την Ανάσταση.