ΔΗΜΟΣ ΖΙΤΣΑΣ – Καλό ποσοστό αλλά όχι νίκη για τον Μ. Πλιάκο

Πολιτική

Στο δήμο Ζίτσας, ο Μιχ. Πλιάκος φλέρταρε με την επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο συγκεντρώνοντας τελικά ποσοστό 48,93%. Θα διεκδικήσει έτσι την επανεκλογή του τη δεύτερη Κυριακή απέναντι στον Β. Γαρδίκο, που συγκέντρωσε ποσοστό 39,42%, αποτέλεσμα που σαφώς είναι ανοιχτό, όμως το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής δε μπορεί να ικανοποιεί τον δεύτερο με δεδομένη τη συνεργασία που επιτεύχθηκε με την παράταξη ΡΙΖ.Α και τη στήριξη που απολάμβανε η παράταξη από τις δυνάμεις και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ.
«Μερικές δεκάδες ψήφων, μας έλειψαν για την αυτοδυναμία.
Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας πορευτήκαμε χωρίς στεγανά και διαχωριστικές γραμμές με καθαρές κουβέντες, ειλικρίνεια και ανοιχτές πόρτες για όλους τους πολίτες.
Αποδεικνύοντας έτσι, με τη στάση και την πενταετή διαδρομή μας πως αποτελούμε τη μόνη δύναμη εγγύησης και ενότητας για να συνεχίσει ο δήμος Ζίτσας στο δρόμο της πρωτοπορίας, να διεκδικεί ακηδεμόνευτα καλύτερες μέρες για τους δημότες του.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας καλούμε όλους να προχωρήσουμε ενωμένοι δίνοντας νικηφόρα την τελική μάχη, την επόμενη Κυριακή», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Πλιάκος.