ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ – Κ. Τζαφέας εναντίον Σπ. Βασιλείου

Πολιτική

Στο δήμο Μετσόβου, η μάχη θα κριθεί επίσης τη δεύτερη Κυριακή μεταξύ του απερχόμενου δημάρχου Κ. Τζαφέα και του Σπ. Βασιλείου, που κέρδισε στο νήμα τον Θεόφιλο Σούλτη και τελικά θα διεκδικήσει αυτός την εκλογή του στο δήμο Μετσόβου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος, Σπύρος Βασιλείου, σε δήλωσή του, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους δημότες που στήριξαν την παράταξη και απευθύνει κάλεσμα μεγαλύτερης στήριξης στο β’ γύρο των εκλογών.
«Η μοναδική πραγματικά νέα παράταξη, με τα επιχειρήματά της και κυρίως με την παρουσίαση των θέσεων του προγράμματος της «Δύναμις Δημοτών», το οποίο είναι άμεσα υλοποιήσιμο, έπεισαν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πολιτών του δήμου και πλέον διεκδικεί στον β’ γύρο, τη νίκη για το Δήμο Μετσόβου.
Ενόψει του δεύτερου γύρου, καλώ όλους τους δημότες του δήμου Μετσόβου, να στηρίξουν την παράταξη «Δύναμις Δημοτών», υπενθυμίζοντάς τους, πως από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανέλαβα επικεφαλής, έχω δηλώσει και έχω δεσμευθεί δημόσια, πως στόχος μας είναι η πάταξη των ανισοτήτων του δήμου και η ευημερία του δήμου, σε όλα τα χωριά, σε κάθε γωνιά του όμορφου τόπου μας».