Υψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών τα Γιάννενα

Νέα

Ολοένα και ανεβαίνουν τουριστικά τα Γιάννενα καθώς αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών. Το άνοιγμα των οδικών αξόνων και η ολοκλήρωση του αεροδρομίου, ανοίγουν νέους ορίζοντες στην πρωτεύουσα της Ηπείρου που είναι ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το χειμώνα αλλά, τώρα, φαίνεται να κερδίζει και το στοίχημα της καλοκαιρινής περιόδου.
Ήδη, η κίνηση επισκεπτών είναι αυξημένη καθώς είναι πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να έρθουν και να περάσουν κάποιες ημέρες στα Γιάννενα αλλά και στους κοντινούς προορισμούς όπως το Ζαγόρι, τα Τζουμέρκα και άλλα ορεινά σημεία του νομού.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας μιλά για το μεγάλο στοίχημα του τουρισμού και της ανάπτυξής του, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι προσπάθειες και οι συντονισμένες ενέργειες ώστε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο ο αριθμός των επισκεπτών όλες τις περιόδους του χρόνου.
Ο κ. Γκόλας αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν οι συνεργασίες και οι συνέργιες, ευχόμενος και η επόμενη δημοτική αρχή να συνταχτεί στην ίδια λογική των συνεργασιών και να προχωρήσει τα τουριστικά θέματα.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση των έργων στο αεροδρόμιο αλλά και την έλευση των τσάρτερ στην περιοχή ενώ τόνισε ότι μεγάλος αριθμός εξ’ αυτών των επισκεπτών κάνει εκδρομές και διαμένει στο Ζαγόρι και σε άλλες περιοχές.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ