Βελτιώθηκε η λειτουργία της αποκομιδής απορριμμάτων

Νέα

Εμφανώς βελτιωμένη είναι η κατάσταση στον τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων στην πόλη, μετά από όσα προηγήθηκαν στο πλαίσιο λειτουργίας του δημ. συμβουλίου την προηγούμενη εβδομάδα. Το γεγονός αυτό πάντως προκαλεί από τη μία μεν ικανοποίηση, από την άλλη όμως, πολλά ερωτήματα, για τους λόγους για τους οποίους η αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας, δεν αποφασίστηκε να γίνει νωρίτερα, χωρίς να δημιουργηθούν όλα τα προβλήματα στο μεσοδιάστημα. Εκ μέρους της παράταξης Ενότητα στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ ο Χρ. Μεντής, υπεραμύνθηκε της διάθεσης και της προσφοράς των εργαζομένων στην καθαριότητα, που «έβαλαν πλάτη» για τη λειτουργία της υπηρεσίας με καλύτερους όρους από αυτούς που γινόταν μέχρι πρότινος.
Από την άλλη όμως μετέφερε την αρνητική έκπληξη και στάση των εργαζομένων στις νέες απαιτήσεις της υπηρεσίας και της δημοτικής αρχής για την επέκταση των δρομολογίων προς τη Μονάδα ΑΣΑ στο Ελευθεροχώρι, σημειώνοντας πως κρίνεται αναποτελεσματική στην πράξη και για τους πολίτες θα αποδειχθεί περισσότερο κοστοβόρα.
Ο κ. Μεντής πάντως τόνισε, ότι ο αγώνας των εργαζομένων ήταν αυτός που απέφερε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με την εικόνα στην αποκομιδή να έχει βελτιωθεί εμφανώς και να είναι σήμερα με τη βοήθεια και των νεοπροσληφθέντων στην καθαριότητα που κατανέμονται στους τομείς, και ενισχύουν το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.