ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ – Ενίσχυση στην εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων

Νέα

Τράπεζα Ηπείρου έδωσε το δυναμικό παρών στην ημερίδα «Εξωστρέφεια & Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας –Αναπτυξιακά & Χρηματοδοτικά Εργαλεία» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση του, που έλαβε χώρα στις 13 Νοεμβρίου 2019, στο Grand Serai.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τραπέζης Ηπείρου κος Ιωάννης Βουγιούκας στην ομιλία του με τίτλο «Ενισχύουμε την εξωστρέφεια με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων» έδωσε το στίγμα του αναφορικά με τις σύγχρονες εξελίξεις στο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας, καθώς και για τα αναγκαία επόμενα βήματα που πρέπει να υλοποιηθούν προκειμένου να ενισχυθεί η επιχειρηματική εξωστρέφεια της Ελλάδας και ειδικότερα της Ηπείρου. Επίσης, παρουσίασε τους τομείς τους οποίους στηρίζει η Τράπεζα Ηπείρου προκειμένου να ενισχυθεί η εξωστρέφεια του ηπειρωτικού επιχειρείν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε εδώ, στην Περιφέρεια της Ηπείρου, πάνω από 40 χρόνια με ευέλικτες-tailor made υπηρεσίες και χρηματοδοτικά προϊόντα ανταποκρινόμενοι άμεσα στις εκάστοτε εξατομικευμένες ανάγκες των τοπικών μικρομεσαίων και όχι μόνο επιχειρήσεων με διαφορετικές λύσεις και προτάσεις. Το δίπτυχο της εξωστρέφειας και της καινοτομίας αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους και για εμάς στην Τράπεζα η υποστήριξη του παραπάνω σκοπού αποτελεί στρατηγική επιλογή .»