«Θα ασκήσουμε δημιουργική κριτική, θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια»

Νέα

Μία δύσκολη βραδιά ήταν αυτή της Κυριακής για την παράταξη «Γιάννενα – Νέα Εποχή», λόγω της ήττας της στις δημοτικές εκλογές

Μία δύσκολη βραδιά ήταν αυτή της Κυριακής για την παράταξη «Γιάννενα – Νέα Εποχή», λόγω της ήττας της στις δημοτικές εκλογές από την «Ενότητα Πολιτών» με τον Δημ. Παπαγεωργίου να μην παίρνει την ψήφο εμπιστοσύνης των δημοτών ώστε να είναι αυτός που θα βρεθεί επικεφαλής της διοίκησης του δήμου την επόμενη πενταετία. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ και ενώ το αποτέλεσμα των εκλογών είχε οριστικοποιηθεί, ο κ. Παπαγεωργίου συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του και τα μέλη της οικογένειάς του έφτασε στο εκλογικό κέντρο της παράταξης όπου τον υποδέχθηκαν με θερμά χειροκροτήματα.

Αμέσως μετά ο κ. Παπαγεωργίου στη δήλωσή του αποδέχθηκε τη νίκη του Θ. Μπέγκα, εξέφρασε ευχαριστίες προς τους δημότες που υποστήριξαν με την ψήφο τους και στις πρώτες αλλά και στις δεύτερες εκλογές την «Νέα Εποχή» και πρόσθεσε πως η παράταξη θα ασκήσει δημιουργική κριτική από τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης στα οποία θα βρίσκεται από την 1η Ιανουαρίου του 2024.

«Η παράταξή μας έδωσε έναν δύσκολο αγώνα, άντεξε. Συμμετείχε στις εκλογές με αξιοπρέπεια, ήθος και τις αρχές της. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους υποψηφίους της παράταξής μου, όλους τους συνεργάτες και όλους τους εθελοντές, που δώσαμε αυτόν τον ωραίο αγώνα μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες, τους δημότες και τις δημότισσες της πόλης μας, που επέλεξαν την παράταξη μας για το έργο που προσέφερε στην πόλη και για τον προγραμματικό της λόγο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Μπέγκα και στην «Ενότητα Πολιτών» για τη νίκη τους, είναι μια καθαρή νίκη.  Εύχομαι να εργαστούν για το συμφέρον των δημοτών και του Δήμου. Εμείς είμαστε η δεύτερη παράταξη του Δήμου Ιωαννιτών, είμαστε μια παράταξη με αρχές. Από τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης θα ασκήσουμε δημιουργική κριτική και θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια, να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.  Συγχαρητήρια στον κ. Μπέγκα και στην «Ενότητα Πολιτών». Εύχομαι να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλό του Δήμου μας».

Ο κ. Παπαγεωργίου και μέλη της παράταξης επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο της «Ενότητας Πολιτών» και συνεχάρησαν τον Θωμά Μπέγκα και τους συνεργάτες του.