ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕ-Διαφορετικές προσεγγίσεις στη διεκδίκηση των αναδρομικών

Νέα

Η παράταξη, όπως ανέφερε ο Θωμάς Κατσάνος, πρώην πρόεδρος του Σωματείου, επισημαίνει ότι δεν έχει λάβει τέτοια απόφαση για δικαστική διεκδίκηση των αναδρομικών

Διαφορετική στάση απέναντι στην πρόταση και στα περιθώρια νομικής προσφυγής και διεκδίκησης των αναδρομικών, από αυτήν την πλειοψηφίας στο ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, εκφράζει η Αγωνιστική Συσπείρωση.

Η παράταξη, όπως ανέφερε ο Θωμάς Κατσάνος, πρώην πρόεδρος του Σωματείου, επισημαίνει ότι δεν έχει λάβει τέτοια απόφαση για δικαστική διεκδίκηση των αναδρομικών και προκρίνει την πολιτική απόφαση της κυβέρνησης, χωρίς προσφυγές και δικαστήρια να επιστρέψει τα αναδρομικά για τους έντεκα μήνες της περιόδου από τον Ιούνιο του 2015 μέχρι τον Μάιο του 2016.

«Να τελειώσουν οι αυταπάτες ότι κέρδισε ο συνταξιούχος. Κάθε νίκη ήταν αποτέλεσμα συλλογικών αποφάσεων με απόφαση της συνέλευσης μέσα στους συλλόγους μας και γίνονταν πράξη με τους αγώνες μας.
Δεν είναι λίγες οι νίκες. Ακυρώσαμε την προσωπική διαφορά, κερδίσαμε τις συντάξεις χηρείας και το αφορολόγητο ποσό στα 5.600 σαν κορυφή. Καλούμε την Κυβέρνηση, να λάβει την πολιτική απόφαση και να αποδώσει σε όλους τους συνταξιούχους τα αναδρομικά για το 11μηνο», ανέφερε ο κ. Κατσάνος.