Συνελήφθη «πολυάσχολη» φυγόποινη

Νέα

Δύο άτομα συνελήφθησαν για διωκτικά έγγραφα την Πέμπτη στην Ηγουμενίτσα και στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Το μεσημέρι της Πέμπτης στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας συνελήφθη μία 48χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος της τα κάτωθι διωκτικά έγγραφα: καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας, ποινής κάθειρξης 5 ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης 10 μηνών, για κλοπή, καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας, ποινής φυλάκισης 8 μηνών, για απάτη και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, ποινής φυλάκισης 6 μηνών, για κλοπή.
Ακόμη, νωρίτερα το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, για μεταφορά παράτυπων μεταναστών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.