Συνεδρίασε η Διεπαγγελματική Φέτας

Νέα

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση της «Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Τυριού Φέτας – ΑΜΚΕ»

Την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στον Τύρναβο, πραγματοποιήθηκε σε επαναληπτική συνεδρίαση η πρώτη Γενική Συνέλευση της «Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Τυριού Φέτας – ΑΜΚΕ», μετά την αναγνώρισή της από το ΥΠ.Α.Α.Τ.

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν η Φωτεινή Αραμπατζή, πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι Περιφερειάρχες Κωνσταντίνος Αγοραστός, Γεώργιος Κασαπίδης Αλέξανδρος Καχριμάνης Ηπείρου, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Ιωάννης Κόκουρας, ενώ επίσης παραβρέθηκαν εκ μέρους του «ΕΛΓΟ Δήμητρα» ο Γενικός Διευθυντής Δ. Γαλαμάτης και ο Στράτος Νικολάου, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Διαχείρισης Ελέγχων Γάλακτος και Κρέατος.

Υπήρξε διαδικαστική πρόταση για αναβολή – μετάθεση της συνέλευσης η οποία απορρίφθηκε με συνέπεια την αποχώρηση αντιπροσώπων όμως η Γενική Συνέλευσης συνεχίστηκε με παρόντες 19 αντιπροσώπους, οι οποίοι ομόφωνα ενέκριναν το οριστικό εννεαμελές Δ.Σ. της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης το οποίο θα συνεδριάσει σύντομα με νέο διοικητικό συμβούλιο για την κατανομή των αξιωμάτων, καθώς επίσης και για τα πρόσφατα περαστικά νοθείας ΠΟΠ φέτας προκειμένου να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις.