Συνάντηση εργασίας για την λειτουργία του Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου

Νέα

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Ιωάννης Γκολομάζος, διοργανώνουν το προσεχές Σάββατο 22 Αυγούστου, στις 10:00 το πρωί, συνάντηση εργασίας, προκειμένου οι τοπικοί φορείς, να ενημερωθούν, αλλά και να στηρίξουν την άμεση λειτουργία του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου στην Άρτα.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων αλλά και οι ενέργειες  που πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου στην Άρτα, σύμφωνα και με το άρθρο 8 του Ν. 4559/2018.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, καθώς υπάρχει και αυστηρά περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Σημειώνεται πως στις 25 Αυγούστου,  η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου αναμένεται να συνεδριάσει, προκειμένου να λάβει τις οριστικές αποφάσεις για την λειτουργία του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου, στην Άρτα.