Στην ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό η ΝΔ Ιωαννίνων

Νέα

Τα Αυτιστικά Άτομα τίμησε η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Ιωαννίνων με τον χαιρετισμό της προέδρου της Λένας Σταμάτη

Τα Αυτιστικά Άτομα τίμησε η Διοικούσα Επιτροπή ΝΔ Ιωαννίνων με τον χαιρετισμό της προέδρου της Λένας Σταμάτη στην ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (ΕΕΠΑΑ) με θέμα «Αυτισμός & Σεξουαλικότητα» που πραγματοποιήθηκε για την “Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό” στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 4 Απριλίου.

Στην ημερίδα παρέστη η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Καμούτσης Καθηγητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Ως γνωστόν η ΕΕΠΑΑ λειτουργεί το πρώτο “Κέντρο Εκπαίδευσης και Διαβίωσης Ενηλίκων Ατόμων με Αυτισμό στην Ελλάδα”, τη «Στέγη Αυτιστικών Ατόμων “ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ”» στη Ζίτσα.

Η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων ανέφερε «Συμμετέχοντας στα δρώμενα της Δομής της ΕΕΠΑΑ στη Ζίτσα Ιωαννίνων προσπαθούμε, τα μέλη και στελέχη της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων, αφενός να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους του Οικοτροφείου “Ελένη Γύρα”, αφετέρου να συνδράμουμε και να συμπαρασταθούμε στις οικογένειες τους αλλά και στους εργαζόμενους της Δομής” και επισήμανε ότι «Σήμερα στην Περιφέρεια Ηπείρου αλλά και γενικότερα στη Χώρα, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε Περιφερειακής Ενότητας χρειάζονται Υπηρεσίες ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας και υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας»