ΣΤΗ ΔΕΘ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ – Δεσμεύσεις για νέες συναντήσεις και εφαρμογή νέων πρακτικών

Νέα

Στη ΔΕΘ βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Γιάννης Λυκογιώργος και αντιπροσωπεία του Δήμου Ιωαννιτών. Στόχος, της επίσκεψης αφενός να συμμετάσχουν σε μια σημαντική ημερίδα- έλαβαν μέρος στην εκδήλωση που οργάνωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα την συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης, αλλά και να έχουν σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους αρχών και φορέων.
Ο κ. Λυκογιώργος αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχαν με το γενικό γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Νίκο Μαντζούφα.
Η αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία, σύμφωνα με τον κ. Λυκογιώργο, να ανταλλάξει σκέψεις αλλά και να δει προτάσεις που κατατέθηκαν και που επιδιώκουν να εφαρμόσουν και στα Γιάννενα. Μεταξύ των σχεδίων του δήμου και της νέας δημοτικής αρχής είναι να προχωρήσει στο σχεδιασμό και την εφαρμογή νέων πρακτικών μετουσιώνοντας τα λόγια σε πράξεις.
«Με τον Γενικό Γραμματέα ΣΔΙΤ έγινε συζήτηση για τις δυνατότητες ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και υπήρξε η δέσμευση για νέα συνάντηση το επόμενο διάστημα ώστε να υπάρξει εξειδίκευση των πεδίων συνεργασίας» ανέφερε ο κ. Λυκογιώργος τονίζοντας ότι θα είναι σε συνεχή συνεργασία με όλους τους τομείς μιας και η «έξυπνη πόλη» έχει πολλαπλές εφαρμογές που μπορούν να συνδυαστούν και να αποδώσουν αποτελέσματα σε όλα τα μέτωπα από την διεκδίκηση έργων μέχρι απλές καθημερινές εφαρμογές.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ