Στάση στα Γιάννενα για την 21η Λαμπαδηδρομία εθελοντών αιμοδοτών

Νέα

Στις 28 Ιουλίου, από την Αθήνα, από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), ξεκίνησε το ταξίδι της η φλόγα της 21ης Λαμπαδηδρομίας

Στις 28 Ιουλίου, από την Αθήνα, από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), ξεκίνησε το ταξίδι της η φλόγα της 21ης Λαμπαδηδρομίας για να καταλήξει στις 20 Οκτωβρίου στην Καστοριά, όπου θα πραγματοποιηθεί η 33η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η Λαμπαδηδρομία είναι μια εκστρατεία των εθελοντών αιμοδοτών σ’ όλη τη χώρα να μεταφέρουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε ένα ευρύτερο κοινό, να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν τον κόσμο, κάνοντάς τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και κήρυκες της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Οι Σύλλογοι και οι Φορείς Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Ιωαννίνων, σε συνεργασία και με άλλους φορείς που σχετίζονται με την εθελοντική αιμοδοσία, συμμετέχουν για 21η συνεχή χρονιά στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία.

Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο ΑΙΓΛΗ απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο, τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου. Εκεί θα μεταφερθεί η φλόγα από τους λαμπαδηδρόμους.

Οι λαμπαδηδρόμοι θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα στις 6.30 το απόγευμα από την πλατεία Μαβίλη, στο Μώλο και από την οδό Δομπόλη, στο παλιό Πανεπιστήμιο με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης

Στις 7 μ.μ. θα φτάσουν στο πάρκο ΑΙΓΛΗ όπου θα ανάψουν το βωμό και θα γίνουν σύντομοι χαιρετισμοί.

Στο χώρο του πάρκου ΑΙΓΛΗ, όπου θα καταλήξει η λαμπαδηδρομία, θα πραγματοποιείται από τις 4.30 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. ανοιχτή αιμοληψία.