Σε θεσμικούς φορείς ο Κ. Δαρδαμάνης

Νέα

Με επισκέψεις σε θεσμικούς φορείς αλλά και σε περιοχές του «Καλλικρατικού» Δήμου Ιωαννιτών, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προεκλογικής δραστηριότητας του υποψήφιου βουλευτή Ιωαννίνων της ΝΔ, Κωνσταντίνου Δαρδαμάνη.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο κ. Δαρδαμάνης επισκέφθηκε στο γραφείο του, τον υποστηριχθέντα από τη ΝΔ, Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη. Ο κ. Δαρδαμάνης συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την επανεκλογή του, την οποία απέδωσε στην αξιοσύνη, την αποτελεσματικότητα και το έργο της απερχόμενης διοίκησης της Περιφέρειας και άκουσε από τον κ. Καχριμάνη τις απόψεις του για τα σημαντικότερα θέματα οργάνωσης και υποδομών που απαιτείται να προχωρήσουν από την επόμενη κυβέρνηση του τόπου, για το Νομό Ιωαννίνων.
Εξίσου εποικοδομητική υπήρξε και η επίσκεψη του κ. Δαρδαμάνη στο Αστυνομικό Μέγαρο. Εκεί είχε συναντήσεις με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων, καθώς και με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ τέλος, τόνισε πως η δημόσια ασφάλεια είναι πολύ υψηλά στην προγραμματική ατζέντα του κόμματος και δήλωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια των τοπικών αστυνομικών αρχών για τη βελτίωση των παρεχόμενων στους πολίτες υπηρεσιών.
Στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων τέλος, ο κ. Δαρδαμάνης συναντήθηκε με τον β΄ αντιπρόεδρο του ΔΣ, κ. Χριστόδουλο Παπαρούση και με το Διευθυντή του Επιμελητηρίου, κ. Ιωάννη Δασκαλόπουλο. Οι δύο εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου περιέγραψαν στον κ. Δαρδαμάνη τις δυσκολίες του επιχειρείν και του μετέφεραν την αγωνία για την επιβίωση, των 15.000 επιχειρήσεων του Νομού Ιωαννίνων.
Ο υποψήφιος βουλευτής από την πλευρά του, αναφέρθηκε στις προβλέψεις του προγράμματος της ΝΔ για δραστική μείωση των ασφαλιστικών, φορολογικών και γραφειοκρατικών βαρών, μέσα από την οποία αναμένεται ότι θα στηριχθεί σημαντικά η δοκιμαζόμενη επιχειρηματικότητα και θα επαναπατριστεί ο κύριος όγκος των ελληνικών επιχειρήσεων που τα τελευταία χρόνια μετακόμισαν σε βαλκανικές χώρες, αναζητώντας ευνοϊκότερο επενδυτικό περιβάλλον.