Αυτοκίνητα φυσικού αερίου με… επιδότηση

Νέα

Σε μια σημαντική ανακοίνωση προχώρησε η εταιρεία παροχής φυσικού αερίου ΔΕΠΑ με αφορμή της έναρξης λειτουργίας του πρατηρίου FISIKON στα Ιωάννινα.

Επιστέγασμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που είχε διοργανώσει τις προηγούμενες μέρες ήταν η γνωστοποίηση της έναρξης προγράμματος επιδότησης αγοράς αυτοκινήτων φυσικού αερίου για ιδιώτες και επαγγελματίες καθώς και της επιδότησης μετατροπής δύο οχημάτων, ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου του Δήμου Ιωαννίνων και ενός αυτοκινήτου, τύπου van, του Γηροκομείου «Ζωσιμάδων».

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ενδελεχή παρουσίαση των πλεονεκτημάτων της κίνησης με φυσικό αέριο, που πλέον είναι διαθέσιμο στην περιοχή και να ενημερωθούν σχετικά από τα στελέχη της ΔΕΠΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε λεπτομερής παρουσίαση από τη ΔΕΠΑ με τα οφέλη που προσφέρει το FISIKON, όσον αφορά στην εξοικονόμηση, την ενεργειακή απόδοση, την περιβαλλοντική επίπτωση, καθώς και στην ευελιξία και την ευκολία χρήσης και διαχείρισης σε σχέση με άλλα καύσιμα. Τέλος, ο κ. Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας διεθνών μεταφορών PTL, η οποία εδώ και χρόνια έχει εντάξει στο στόλο της οχήματα διπλού καυσίμου CNG, ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα τεχνικά ζητήματα και τα οικονομικά οφέλη της χρήσης του φυσικού αερίου ως καύσιμο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιδότηση αγοράς αυτοκινήτων φυσικού αερίου, στο τηλέφωνο: 210-2750509. Για το πρόγραμμα επιδότησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.