Σε νοσοκομεία και πανεπιστήμιο ο Κ. Δαρδαμάνης

Νέα

Στα δύο νοσοκομειακά ιδρύματα της πόλης των Ιωαννίνων και στην έδρα του Πανεπιστημίου, βρέθηκε την Παρασκευή, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης.
Το απόγευμα της Πέμπτης, ο κ. Δαρδαμάνης συναντήθηκε με το προεδρείο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ζίτσας της ΝΔ και περιόδευσε ακολούθως, στα χωριά Ασφάκες και Καρυές της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης.
Αναλυτικότερα, το πρωί της Παρασκευής, ο κ. Δαρδαμάνης επισκέφθηκε διαδοχικά τα δύο νοσοκομεία της πόλης μας και είχε συνάντηση με τους διοικητές των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων.
Ο κ. Βαγγέλης Καρβούνης, στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» ενημέρωσε τον υποψήφιο βουλευτή για τα προβλήματα του ιδρύματος αλλά και για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, στην κατεύθυνση βελτίωσης των υποδομών του νοσοκομείου, όσο και για την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης της κρίσης Χρηστών Ναρκωτικών και Αλκοόλ. Η ενίσχυση με προσωπικό είναι μια παραδεκτή αναγκαιότητα, όπως τονίστηκε στη συνάντηση, και ακριβώς αυτό θα επιδιώξει και η ΝΔ ως επόμενη κυβέρνηση του τόπου: στοχευμένες προσλήψεις σε ευαίσθητους τομείς, όπως είναι αυτός της Υγείας.
Αντίστοιχα θέματα συζητήθηκαν και κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Δαρδαμάνη με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Βασίλειο Τσίκαρη και με τον αναπληρωτή διοικητή κ. Κωνσταντίνο Χολέβα.
Και στα δύο νοσοκομεία, ο υποψήφιος βουλευτής συνάντησε εργαζόμενους στις κλινικές και στα εργαστήρια.
Τέλος, το μεσημέρι της Παρασκευής ο κ. Δαρδαμάνης επισκέφθηκε στο γραφείο του, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και είχε μια περιεκτική ενημέρωση για τα ζητήματα που απασχολούν το νέο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μετά την ολοκλήρωση της απορρόφησης του ΤΕΙ Ηπείρου από το Γιαννιώτικο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα.