Προσπαθούν να καλύψουν τον χαμένο χρόνο

Νέα

Με μέτρα και όσα συστήνει το αρμόδιο υπουργείο θα δουλέψει και η εστίαση τις επόμενες ημέρες που η θερμοκρασία θα χτυπήσει «κόκκινο» και στην περιοχή μας!

Ο πρόεδρος του σωματείου εστίασης Χρήστος Τάτσης εξηγεί ότι και στην εστίαση λαμβάνονται σχετικά μέτρα και ακολουθούνται οι οδηγίες ενόψει καύσωνα.

Ο κ. Τάτσης αφορμής δοθείσης αναφέρθηκε και στην γενικότερη κατάσταση στα καταστήματα εστίασης. Εξήγησε ότι η δυσκολία των καταναλωτών είναι κάτι παραπάνω από προφανής ενώ δεν βοήθησε καθόλου ο καιρός τους προηγούμενους δυο μήνες. «ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος ούτε τον Μάιο ούτε και τον Ιούνιο. Είναι το πρώτο διάστημα που βλέπουμε τον κόσμο να κινείται και να βγαίνει γιατί τις προηγούμενες ημέρες τα πράγματα ήταν υποτονικά», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι αναμένουν αυτό το διάστημα που απομένει να μπορέσουν να κινηθούν τα καταστήματα εστίασης ώστε να καλύψουν και τις αυξημένες υποχρεώσεις που υπάρχουν.

Όσο για το εάν υπάρχουν υποσχέσεις από πλευράς κυβέρνησης και νέου υπουργικού επιτελείου, ο κ. Τάτσης εξήγησε ότι αναμένουν στήριξη των καταστημάτων εστίασης προκειμένου να μπορέσουν τα καταστήματα να παραμείνουν ανοικτά και να μην έχουμε λουκέτα.