Πέντε αστέρια για ξεχωριστά προϊόντα

Νέα

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, για ακόμα μια φόρα βραβεύτηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2019, ξεχωρίζοντας με πέντε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ανώτερης γεύσης.

Συγκεκριμένα, η ΔΩΔΩΝΗ απέσπασε 3 χρυσά αστέρια για το κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ, και 2 χρυσά αστέρια για το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό 2% και 6%, την κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ και το ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό 8%.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρία:

«Οι νέες αυτές διακρίσεις επιβεβαιώνουν πως η Γεύση του Καλού, η Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να ξεχωρίζει και να επιβραβεύεται διεθνώς για την ποιότητα και την αυθεντικότητά της, χάρη στις αγνές πρώτες ύλες και στο αμιγώς 100% ελληνικό γάλα που χρησιμοποιεί η εταιρεία καθημερινά.

Το κατσικίσιο τυρί ΔΩΔΩΝΗ είναι ένα αυθεντικό προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας και πλούσιας γεύσης, όπως και η κεφαλογραβιέρα ΔΩΔΩΝΗ, ένα προϊόν ΠΟΠ που παρασκευάζεται αποκλειστικά από παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, σύμφωνα με την αυθεντική παραδοσιακή συνταγή που πρώτη η ΔΩΔΩΝΗ ανακάλυψε.

Το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Κλασικό 2% έχει ήδη κερδίσει μία μοναδική θέση στην προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών χάρη στην πλούσια γεύση του και την ξεχωριστή υφή του, αποτελώντας μια θρεπτική απόλαυση για όλες τις ώρες της ημέρας.

Αντίστοιχα, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό παράγεται από 100% Ελληνικό φρέσκο γάλα αποκλειστικά από παραγωγούς της Ηπείρου,  εμπνευσμένο από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή».

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 200 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: «Ο καταναλωτής που επιλέγει τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ για τη διατροφή του, μόνο να κερδίσει έχει. Για την παραγωγή όλων των προϊόντων μας ακολουθούμε πιστά τη συνταγή των παππούδων μας, γάλα μόνο από Έλληνες παραγωγούς, ολόφρεσκο και υγιεινό και κατάλληλοι χρόνοι ωρίμανσης ειδικά στα ΠΟΠ τυριά. Για εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί «ευαγγέλιο» η τήρηση αυτή της συνταγής καθώς και η νομοθεσία περί ΠΟΠ ως μέρος της πάγιας δέσμευσής μας για διατήρηση της αυθεντικότητας, της αγνότητας και της ποιότητας των προϊόντων μας».