ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ Κ.Σ. -Αισιόδοξα τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών

Νέα

Ικανοποιημένα εμφανίζονται τα μέλη της Πανσπουδαστικής, για την επικράτηση στις φοιτητικές εκλογές

Ικανοποιημένα εμφανίζονται τα μέλη της Πανσπουδαστικής, για την επικράτηση στις φοιτητικές εκλογές, τουλάχιστον με βάση τα δικά τους αποτελέσματα, που αναφέρονται στα στοιχεία των Εφορευτικών Επιτροπών, υποστηρίζοντας, ότι για πρώτη φορά η παράταξη τους, έκοψε πρώτη το νήμα σε 15 πανεπιστήμια και συνολικά σε 108 Φοιτητικούς Συλλόγους Τμημάτων.

Παρόμοια αποτελέσματα με σχετικά άνετη επικράτηση παρουσιάζει και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Πανσπουδαστική, με την Έλλη Σωτηροπούλου, μέλος της ΚΝΕ και του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου της Ιατρικής Σχολής, να κάνει λόγο για ένα ξεκάθαρο μήνυμα των φοιτητών απέναντι στην κυβερνητική πολιτική στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Η Πανσπουδαστική αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 1.000 ψήφους και σε μία ιδιαίτερη εκλογική διαδικασία, τρία χρόνια μετά τις προηγούμενες εκλογές και για πρώτη φορά με τη συμμετοχή φοιτητών από Σχολές και Τμήματα των πρώην ΤΕΙ Ηπείρου. Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ επιχειρεί με αλχημείες να αλλάξει τα αποτελέσματα γιατί δε μπορούν να το χωνέψουν και να συνειδητοποιήσουν την ήττα τους. Οι φοιτητές έδωσαν τη δική τους απάντηση στην κυβερνητική πολιτική και το αποτέλεσμα μας γεμίζει με αισιοδοξία, αλλά και με ευθύνη για τα μεγάλα ζητήματα που θα κληθούμε άμεσα να αντιμετωπίσουμε», ανέφερε η κα Σωτηροπούλου.