ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – Σύντομα και Αγγειοχειρουργική Κλινική

Νέα

Προχωρά η ίδρυση της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μετά την προ μερικών ημερών δημοσίευση στο ΦΕΚ.
«Η εξέλιξη αυτή ικανοποιεί ένα χρόνιο αίτημα των φορέων της Περιοχής και μια αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα. Παρά τα εμπόδια που χρειάστηκε να αντιμετωπιστούν στη διαδρομή μέχρι την ίδρυση της Κλινικής κρατάμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Ήδη σήμερα ακόμα και με του θεσμικό πλαίσιο της Μονάδας ενταγμένης στη Χειρουργική Κλινική, το Ιατρικό προσωπικό των τεσσάρων Αγγειοχειρουργών μαζί με το Νοσηλευτικό έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες και έχει αντιμετωπίσει κρίσιμα περιστατικά.
Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλλαν στην εξέλιξη αυτή, τα θεσμικά όργανα του Ιατρικού Τμήματος, τα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τις υπηρεσίες του ΠΓΝΙ και δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε εφικτή προσπάθεια να στηρίξει την αυτόνομη ανάπτυξη της Αγγειοχειρουργικής Κλινικής και την ανάδειξή της σε μια πρωτοπόρα κλινική», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου.