Ώρα για πικ-νικ στα Λιθαρίτσια

Νέα

Είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης: Πράσινο, θέα και χώρος για παιχνίδι. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος Πρασίνου κα. Ελένη Βασιλείου που διοργανώνει πικ-νικ στα Λιθαρίτσια. Σε συνεργασία με ομάδες, φορείς και επιχειρήσεις, ο δήμος διοργανώνει μια πρωτότυπη δράση που θα έχει τα πάντα: Χορό, παιχνίδια και εδέσματα που θα φτιάξουν οι σπουδαστές του Δ ΙΕΚ Ιωαννίνων.
Στο χώρο του πάρκου «θα διασκεδάσουμε, θα παίξουμε, θα φάμε, θα χαρούμε τη φύση και κυρίως να ενώσουμε τη θετική μας ενέργεια για να ξορκίσουμε τη βροχή και τη μουντή διάθεση» είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος του Ωδείου Τσκαλώφ.
Παρών και ο διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων, κ. Μιχάλης Αλεξίου που θα βρίσκεται μαζί με καθηγητές και σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής τέχνης που θα ετοιμάσουν εδέσματα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές δράσεις όπως γελωτοθεραπεία, yoga ενώ στην ημερήσια διάταξη είναι το παιχνίδι και η διασκέδαση μικρών και μεγάλων.
«Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον ίδιο τον δήμαρχο Θωμά Μπέγκα όσο και την αντιδήμαρχο Ελένη Βασιλείου με την οποία έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Το ΙΕΚ έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολλές δράσεις του δήμου με όλα τα τμήματά του», είπε ο κ. Αλεξίου ευχαριστώντας δημόσια την Ελένη Βασιλείου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ