Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα τατουάζ

Νέα

Για κάποιους φιλοσοφία ζωής, για άλλους μια στιγμή τρέλας, για άλλους πάλι συνειδητοποιημένη απόφαση και επιλογή.

 

Το πρώτο τατουάζ μπορεί να είναι σαν σκέψη συναρπαστική αλλά τα tattoo είναι μια δέσμευση, είναι κάτι που θα το έχεις πάνω στο σώμα σου για μια ζωή.

 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αυτός που θα θελήσει να κάνει δερματοστιξία θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο για να πάρει την απόφασή του. Να επιλέξει σχέδιο, σημείο του σώματος και φυσικά τον άνθρωπο που θα του «χτυπήσει» το τατουάζ.

 

Ο Γιάννης Κόκκαλης φέτος συμπληρώνει σαράντα χρόνια στη δερματοστιξία. Από το στούντιο που έχει έχουν περάσει εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών και έχει κάνει αμέτρητα τατουάζ. Τα έχει σχεδιάσει, αποτυπώσει και εν τέλει δημιουργήσει. Το σώμα γίνεται καμβάς και η διαδικασία απαιτεί προσοχή σε όλα της τα στάδια.

 

Ο χώρος του Γιάννη Κόκκαλη σε κερδίζει με την  καθαριότητα, την τάξη αλλά και τα δεκάδες σχέδια που έχει ο ίδιος αποτυπώσει και «χτυπήσει» σε ανθρώπους που τον εμπιστεύονται για να κάνουν το τατουάζ τους.

 

Σχέδια περίεργα που όμως έχουν νόημα για αυτόν που τα ζήτησε, γνωμικά, αλλά και άλλα σχέδια πολλά  εκ των οποίων  μικρά έργα τέχνης.

 

Μιλώντας στο Itv ο κ. Κόκκαλης αναφέρθηκε σε όλα όσα πρέπει να προσέχουμε πριν επιλέξουμε να κάνουμε τατουαζ.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, πριν κάνουμε οτιδήποτε θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για την απόφασή μας. «Κάποιος που θέλει να κάνει τατουάζ θα πρέπει να είναι βέβαιος για την επιλογή του», λέει, σημειώνοντας ότι έχουν υπάρξει άνθρωποι που μετάνιωσαν και έπρεπε μετά είτε να το διορθώσουν είτε να το αφαιρέσουν με λέιζερ. Πράξη που κοστίζει.

Όταν αποφασίσει τελικά κάποιος θα πρέπει να σκεφτεί το σημείο και το σχέδιο.

«Το μέγεθος του tattoo και το σημείο είναι αλληλένδετα» λέει ο κ. Κόκαλης.

Η πάροδος των ετών, αλλά και η διάδοση της δερματοστιξίας, καθώς αυξάνονται κάθε χρόνο οι άνθρωποι που κάνουν τατουάζ, είχε σαν αποτέλεσμα όχι την αλλαγή της μεθόδου, αυτή παραμένει ίδια στην ουσία της, αλλά την βελτίωση των χρωμάτων και άρα του τελικού αποτελέσματος.

Όπως και να έχει, πριν «χτυπήσετε» τατουάζ σκεφτείτε το και επιλέξτε τον καλύτερο με γνώμονα την εμπειρία και την ασφάλεια.