ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ – Στη Βουλή το γήπεδο της Παραμυθιάς

Νέα

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Μάριος Κάτσης σχετικά με την ένταξη των έργων της κατασκευής στίβου και της αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Παραμυθιάς, καθώς και της τοποθέτησης νέου ξύλινου αθλητικού δαπέδου (παρκέ) στο κλειστό γυμναστήριο Παραμυθιάς, στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Ο Μ. Κάτσης δήλωσε σχετικά: «Έργα όπως η ανακατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου της Πλαταριάς, η κατασκευή γηπέδων τένις στα Σύβοτα η εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας, η βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου στο καστρί, το γηπέδο beach volley στην Ηγουμενίτσα, είναι έργα που χρηματοδοτήσαμε, και σήμερα είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε κατασκευάζονται, είτε βρίσκονται στη φάση του διαγωνισμού για να προκύψει ο ανάδοχος.
Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί από την κυβέρνηση, γιατί την έχει ανάγκη η Θεσπρωτία. Και πρέπει να συνεχιστεί όχι μόνο ολοκληρώνοντας τη διαδικασία ένταξης για τα ήδη ώριμα έργα αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σουλίου, τα οποία έχουν κωλυσιεργήσει αναίτια, αλλά σχεδιάζοντας και χρηματοδοτώντας νέα έργα τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες των συμπολιτών μας, της νέας γενιάς και των τοπικών αθλητικών σωματείων».