ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΑΚΗ – Πρώτα ΔΟΥ μετά Μέτσοβο

Νέα

Με επίσκεψη στη ΔΟΥ Ιωαννίνων, συνεχίστηκαν το πρωί της Τρίτης, οι προεκλογικές συναντήσεις της υποψήφιας βουλευτή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Τσολάκη.
Η κα. Τσολάκη, επισκέφθηκε τη ΔΟΥ μαζί με τον συνυποψήφιό της βουλευτή Γιώργο Αμυρά και τόσο στις συζητήσεις που είχαν με τους υπαλλήλους, όσο και σε αυτές με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, έθεσαν στο επίκεντρο μείζονα ζητήματα, όπως η ποινική ευθύνη των οφειλετών και θέματα που αφορούν τους αλλοδαπούς, ενώ ενημερώθηκαν εκτενώς για την ανάγκη στελέχωσης κρίσιμων τμημάτων, αλλά και του εκσυγχρονισμού των υλικοτεχνικών υποδομών.
Στη συνέχεια η κα. Τσολάκη, επισκέφθηκε το Μέτσοβο, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, Κώστα Τζαφέα, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τις αλλαγές στην Αυτοδιοίκηση, λόγω της εφαρμογής του «Κλεισθένη».
Η περιοδεία της υποψήφιας βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώθηκε με συζητήσεις της με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του Μετσόβου, αλλά και με επισκέψεις σε χωριά της περιοχής, όπως η Χρυσοβίτσα, το Βοτονόσι και το Ανήλιο.