ΜΑΡΙΑ ΚΕΦΑΛΑ-Απέσπασε διαβεβαιώσεις για το φυσικό αέριο στα Γιάννενα

Νέα

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε.) Μάριο Τσάκα συναντήθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε.) Μάριο Τσάκα συναντήθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα, σχετικά με την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στα Ιωάννινα.

Όπως αναφέρεται σε δήλωση της βουλευτή, ο κ. Τσάκας διαβεβαίωσε ότι σε ένα χρόνο από σήμερα οι πολίτες και οι επιχειρήσεις των Ιωαννίνων θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα οφέλη του με πραγματική μείωση του ενεργειακού τους κόστους. Επίσης υπογράμμισε πως τα δίκτυα της εταιρείας έχουν σχεδιαστεί αξιοποιώντας τις δυνατότητες εναλλακτικής τροφοδοσίας και η ανάπτυξη των δικτύων έχει δρομολογηθεί με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή, χωρίς κανένα κίνδυνο και χωρίς εκπομπές.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΕΔΑ για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου. Είναι γεγονός πως το 2022 πρόκειται να αποτελέσει έτος ορόσημο για την ενεργειακή πορεία της πόλης μας, τόσο για τους οικιακούς όσο και για τους επαγγελματικούς χρήστες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της κας. Κεφάλα.