ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-Αρνητική στη μονάδα παραγωγής βιοαερίου

Νέα

Κατά της μονάδας παραγωγής βιοαερίου στον Δήμο Πωγωνίου τίθεται η Λαϊκή Συσπείρωση της Περιφέρειας Ηπείρου

Κατά της μονάδας παραγωγής βιοαερίου στον Δήμο Πωγωνίου τίθεται η Λαϊκή Συσπείρωση της Περιφέρειας Ηπείρου, με αφορμή τη συζήτηση του θέματος στην Επιτροπή Περιβάλλοντος την Παρασκευή.

«Επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας την θέση του ΚΚΕ για την άναρχη ανάπτυξη στον καπιταλισμό, η μονάδα χωροθετήθηκε απ τον επιχειρηματία μακριά από τη δική του κτηνοτροφική μονάδα, με μοναδικό «πράσινο» κριτήριο την μεγαλύτερη κερδοφορία του και φυσικά η Περιφέρεια Ηπείρου έδωσε το «πράσινο» φως.

Ούτε η αρνητική απόφαση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Πωγωνίου όπως την εξέφρασε ο Δήμαρχος Πωγωνίου που επίσης συμμετείχε στη συνεδρίαση, ούτε οι αντικειμενικές δυσκολίες και καθυστερήσεις του Δήμου, (όπως και όλων των Δήμων) για την ολοκλήρωση του Χωροταξικού Σχεδίου, στο οποίο προβλέπονται άλλες χρήσεις γης για την περιοχή αυτή, ήταν ικανό επιχείρημα για να αναστείλει την «πράσινη» αποφασιστικότητα της Περιφερειακής Αρχής που συνεπικουρούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Όλον» του κ. Δημήτριου, υπερψήφισαν την θετική γνωμοδότηση για το έργο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.