ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Στην Ήπειρο για δεύτερη φόρα

Νέα

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, θα επισκεφθεί την Ήπειρο την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, ωστόσο, εντάσσεται στο πλαίσιο των περιοδειών του, ανά την Ελλάδα, ενόψει των Εθνικών Εκλογών, της 7ης Ιουλίου.
Τέσσερις εβδομάδες, πριν τις εκλογές και σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα επισκεφθεί το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου, τα Γιάννενα, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς της περιοχής και στελέχη του κόμματος, ενώ δεν αποκλείεται με αφορμή και την επίσκεψή του να υπάρξει και οριστικοποίηση των ονομάτων που θα στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ήπειρο.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Μητσοτάκης, αναμένεται να επισκεφθεί την Άρτα, όπου επίσης θα έχει συναντήσεις με φορείς, ενώ εκεί αναμένεται να πραγματοποιήσει και πολιτική ομιλία. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η οριστικοποίηση του προγράμματος της επίσκεψης Μητσοτάκη σε Γιάννενα και Άρτα.