Κέρδισε τις εντυπώσεις η έκθεση «Κερνάμε Ήπειρο»

Νέα

Την έκθεση τοπικών προϊόντων «Κερνάμε Ήπειρο», η οποία έχει «περιοδεύσει» σε αρκετές περιοχές της Ηπείρου, διοργανώνει η Περιφέρεια, σε συνεργασία με άλλους φορείς, και στα Γιάννενα, στην κεντρική πλατεία. Η έκθεση θα λειτουργεί από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου.
Παρών στα εγκαίνια της έκθεσης- που συγκέντρωσε πλήθος κόσμου που γεύτηκε τοπικά προϊόντα ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στην σημαντική αυτή πρωτοβουλία που γίνεται με αφορμή τον Γύρο Λίμνης που και φέτος συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών στην πόλη.
Με την ευκαιρία αυτή, παρουσιάστηκαν προϊόντα από όλες τις περιοχές της Ηπείρου μεταξύ των οποίων γάλα, τυριά, τσίπουρο, μέλι αλλά και πολλά άλλα είδη που κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης για την γεύση και την ποιότητά τους.
Ο κ. Καχριμάνης σε δηλώσείς του αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Περιφέρειας Ηπείρου να προχωρήσει την προώθηση των τοπικών προϊόντων και με γνώμονα αυτό προχώρησαν σε εκθέσεις σε όλα τα τουριστικά κέντρα της Ηπείρου.
Η έκθεση παρουσιάστηκε παντού και άφησε καλές εντυπώσεις για την διοργάνωση αλλά και την προώθηση των προϊόντων ενώ έδωσε την ευκαιρία στους τοπικούς παραγωγούς να κάνουν επαφές και προωθήσεις των προϊόντων τους.
ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ