Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ – Στην τελική ευθεία ο Αθλητικός Χάρτης

Νέα

Τις διαδικασίες για την πιστοποίησή της ως «Φορέας Οργάνωσης εκδηλώσεων – δράσεων Αθλητικού Τουρισμού» ολοκληρώνει και πάει για το τελικό στάδιο της έγκρισης η Περιφέρεια Ηπείρου.
Όπως ανέφερε ο επανεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γοργόλης που είχε χειριστεί το θέμα είμαστε πια στην τελική ευθεία για την έγκριση του Χάρτη Αθλητικού Τουρισμού.
Με την εγγραφή στο ηλεκτρονικό αρχείο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, δίνεται η δυνατότητα εξασφάλισης χρηματοδοτήσεων για τη διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων σε όλη την Ήπειρο.
Όπως ανέφερε ο κ. Γοργόλης, η σύνταξη του χάρτη ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την πιστοποίηση.
Για τη σύνταξη του χάρτη απαιτήθηκε η συνεργασία των αθλητικών σωματείων της Ηπείρου, τα οποία απέστειλαν τα σχετικά στοιχεία, για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που έχουν οργανώσει.
Στο «Χάρτη» περιελήφθησαν επίσης και όλες εκείνες οι δράσεις που αφορούν στη συμμετοχή πολιτών σε εναλλακτικές δραστηριότητες άθλησης, άσκησης, αναψυχής και φυσικής δραστηριότητας στο φυσικό περιβάλλον, χειμερινών και θαλάσσιων δραστηριοτήτων. «Είναι μια σημαντική δράση που θα μας δώσει τη δυνατότητα να στηρίξουμε όλες τις αθλητικές δράσεις που παράλληλα φέρνουν πολλούς επισκέπτες στην περιοχής μας», κατέληξε ο κ. Γοργόλης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ